top of page

GRAFIK WORKSHOP

Atelier 1.jpg

Udfold dig kreativt med en workshop i mit atelier

Her får du en hel dag til at dykke ned i de grafiske trykmetoder og fordybe dig i et kreativt håndværk. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller har erfaring med grafiske trykmetoder.

 

Du vil få en grundig introduktion til 5 forskellige teknikker: monotypi, koldnålsradering, collografi, sandpapirstryk og chincollé. Teknikkerne er tilgængelige og lette at lære, så du vil hurtigt kunne skabe dine egne originale tryk, som du kan tage med hjem ved dagens afslutning.

 

"Var så heldig at have fornøjelsen af Lisa Marie

som underviser for en gruppe nybegyndere udi grafikkens særlige trykkekunst. Vi havde nogle inspirerende og sjove timer og Lisa Marie var en suveræn guide på hele turen.

Mine varmeste anbefalinger.  

Kunne sagtens finde på at gentage succesen en anden gang”

Helle Snedker, Kundedirektør Formuepleje

Workshoppen

Hvem: Både nye og øvede. 4-5 deltagere på et hold.

 

Hvor: Atelieret i det naturskønne Kelleris.

Kellerisvej 66, 3490 Kvistgård.

 

Pris: kr. 1.500,-/person, prisen inkluderer frit forbrug af alle materialer (trykpapir, farver, redskaber), samt snack/kaffe/te, vegetarisk frokost og undervisning.

Dagen starter kl. 10 og slutter kl. 15.

Hvornår: Du kan tilmelde dig en af nedenstående datoer og deltage sammen med 3 andre, eller du kan finde sammen med 3-4 af dine veninder og selv vælge hvilken dag I vil tage på workshop sammen.

 

Klik på barren herunder:

D6B993E6-B073-4E6A-92A7-365A149BF1A7.JPG
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page