top of page

Hos Aller Aqua A/S gik der fisk i den . . .

Voksende papirbunker bagerst på medarbejdernes skriveborde, reoler der bugner af ting som aldrig bliver brugt, vægge spækket med gamle plakater i kedelige skifterammer - det var hverdagen hos Aller Aqua. Og de var ikke glade for det - de ønskede sig mere effektive arbejdsgange og smukkere omgivelser. En optimering af deres arbejde og dermed plus på bundlinjen.!

Derfor indgik vi et samarbejde, hvor vi analyserede hvad firmaet havde brug for at ændre på for at få yderligerer optimering af deres arbejdsmiljø og dermed indsats i dagligdagen, samt et kig på deres ønsker for firmaets identitet. Kontorlokaler, møderum, konferenceområder og kantine blev kigget efter i sømmene, og alle medarbejdere gik i fællesskab i gang med en større oprydning.

Dermed fik Aller Aqua belyst og bevidstgjort hvilken historie de ønsker at fortælle med deres nye indretning og udsmykning. Vægge blev nedlagt, nye bygget op. Nye og mindre arbejdsborde indkøbt, reoler flyttet rundt og lamperne justeret, og ikke en kvadratcentimeter blev forskånet for vask og ny maling. Derudover blev Aller Aqua´s identitet mere synlig med store håndmalede fisk på væggene i det store kontorlandskab. Fiskene er i dag blevet en visuel identitet for firmaets kontorer.

3 visninger0 kommentarer
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page